[rubriek] Hoe gaat het met?

De laatste keer dat ik Lisette sprak, zei ze: het is alsof mijn migraine langzaam uitdooft. Hoe zou het nu met haar zijn? Zou haar migraine helemaal zijn uitgedoofd of weer in vuur en vlam staan?

Het was even wat werk om Lisette te achterhalen. Haar oude e-mail adres werkte niet meer. Lisette bleek niet meer in Nederland te wonen. Maar na wat speurwerk (lang leve het internet) bleek ze te zijn geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland.

Het gaat goed met Lisette, ze geniet van haar nieuw baan op een nieuwe plek op de wereld. Een nieuwe plek, een nieuwe baan, een nieuwe partner. Maar  hoe is het met de migraine? Heel goed, het afgelopen jaar ben ik migraine vrij. De tussenpozen worden steeds groter. Ik heb nog wel eens hoofdpijn maar dat is niets vergeleken met een migraine aanval. En de laatste keer dat ik een migraine aanval had was die eigenlijk ook zo weer voorbij.

Ze vraagt me of ik ook naar Nieuw-Zeeland kom. Volgens haar genoeg klanten daar die mijn hulp kunnen gebruiken. Nou dat denk ik voorlopig niet…

Wil je lezen hoe Lisette het traject toen heeft ervaren? Klik dan op deze link: www.demigrainespecialist.nl/migraine-die-uitdooft

MENU