Over Bertha

Net als jij heb ik ook van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Medicijnen, accupunctuur, homeopathie, etc. eigenlijk allemaal gericht op het bestrijden van de pijn of het bestrijden van triggers. Totdat ik ging werken aan de oorzaak van mijn migraine. Om uit te zoeken of dit ook voor anderen zou werken heb ik een onderzoek gedaan. Daaruit bleek dat het niet alleen voor mij maar gelukkig ook voor anderen werkt. Inmiddels ben ik al jaren werkzaam als therapeut. In mijn praktijk help ik mensen via mijn aanpak met het op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van hun migraine.

Ik heb laatst zitten rekenen: ongeveer 30 jaar lang heb ik migraine gehad, met ongeveer 1 keer per maand een aanval waarbij ik minimaal 1 dag helemaal uitgeschakeld was. Dit betekent dat ik ongeveer een heel jaar lang migraine heb gehad. Ik schrok er zelf een beetje van dat het zoveel was. De andere kant is nu ik het niet meer heb, heb ik dus voor de komende 30 jaar een heel jaar extra leeftijd!

Voordat ik me ben gaan specialiseren in migraine was ik werkzaam als zelfstandig personeel & organisatie adviseur. Ik heb misschien een ongewone route afgelegd wat betreft opleidingen, MAVO, MEAO, HBO personeel & arbeid, Arbeid & Organisatie psychologie, NLP master, HBO medische basiskennis en master Hypnotherapeut. Al deze opleidingen hebben mij veel kennis gebracht maar misschien nog wel belangrijker, ze hebben ervoor gezorgd dat ik mij als persoon verder heb ontwikkeld en ik mijn specialisme heb gevonden, mensen helpen om van hun migraine af te komen.

Migraine dat zoveel invloed kan hebben op iemands leven. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen van hun migraine af te helpen, hun vrijheid terug te geven, hun leven terug te geven. Dat gun ik iedereen.

 

MENU