Met kweeperen naar de tandarts

kweepeer

Vandaag was het weer tijd voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Er waren tijden dat ik met knikkende knieën naar de tandarts ging. Vandaag ging ik met kweeperen. Onze tuin heeft een kweeperenboom en die hangt dit jaar vol met raar gevormde kweeperen. Mijn tandarts in Amsterdam is altijd erg geïnteresseerd in het buitenleven in Friesland vandaar dat ik een paar peren voor hem meenam. Hij had ze nog nooit gezien of geproefd. Hem wel gewaarschuwd om er geen hap uit te nemen omdat ze keihard zijn.

En de reden dat ik niet langer met knikkende knieën naar de tandarts ga heeft te maken met het feit dat ik mijzelf heb leren verdoven tijdens de hypnose opleiding. De techniek van verdoven staat ook in mijn boek beschreven dus ook jij kunt dit leren!

MENU