Maak kennis met mijn aanpak

Iedere dag dat je migraine hebt is er eigenlijk één te veel. En je weet nooit wanneer het gaat gebeuren. Je moet afspraken afzeggen op je werk, oppas regelen voor je kinderen, je kunt weer niet mee naar dat gezellige feestje, je kunt er minder zijn voor je kinderen, je partner. Misschien heb jij medicijnen die een migraine aanval verzachten maar ook dan merk je dat je niet scherp bent of niet zo kunt genieten als je eigenlijk zou willen. Je weet dat het onzin is maar je voelt je nog schuldig ook dat je migraine hebt.

Net als jij heb ik ook van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Als migrainespecialist schreef ik een gratis e-book waarin je mijn ervaringsverhaal kunt lezen en hoe ik de onderliggende oorzaak van migraine wist te achterhalen, waardoor ik nu kan genieten van een leven zonder migraine.

Wil je meer weten? Download dan na het invullen van je gegevens mijn gratis e-book en ontvang mijn nieuwsbrief met mijn blogs over migraine. Je kan je altijd op elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.

MENU